Teltonika FMB020 GPS do OBD

1 000 1 500  bez DPH

Katalogové číslo: FMB020 Kategorie:

Teltonika FMB020

je ultra-malé plug and play zařízení od celosvětově největšího producenta GPS lokátorů. Tento model je určen pro OBD aplikace nové generace.

Hlavním rysem FMB020 je jeho možnost číst OEM parametry (PID).

Na stránkách výrobce najdete seznam podporovaných vozidel ze kterých zařízení umí vyčíst potřebné parametry, pokud vaše vozidlo v seznamu není, tak zařízení bude ve voze fungovat také, jen nebude umět vyčíst některé parametry.

Je to perfektní lokátor pro širokou škálu případů a použití, správy vozového parku různých typů vozidel, pronájmu aut pro další dopravce, koncové klienty nebo alternativní taxislužby, leasingu aut, fleet managementu a dodržování servisních intervalů a v neposlední řadě se hodí generování knihy jízd a údaj o napětí baterie.

Také poskytuje širokou škálu možností pro integraci s dalšími systémy a aplikacemi, jako jsou například účetní nebo CRM systémy, a umožňuje snadné ovládání a správu vozidel prostřednictvím webového nebo mobilního rozhraní.

Zařízení podporuje různé senzory BLE 4.0, aktualizace firmwaru a konfigurace přes Bluetooth, čímž rozšiřuje svou již tak bohatou sadu funkcí.

Hmotnost 0,064 kg
Rozměry 5,26 × 2,91 × 2,6 cm
Výrobce

Provoz

Koupě, Pronájem

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Mohlo by se Vám líbit…