GPS lokátor Teltonika FMB140 profesionální sledování vozidel

2 200  bez DPH

Dostupnost: Skladem

Katalogové číslo: FMB140 Kategorie:

Lokátor FMB140 je vynikajícím řešením pro ty, kteří hledají přesnost a spolehlivost při sledování svých vozidel. Tento vysoce kvalitní GPS lokátor nabízí široké spektrum funkcí, včetně sledování polohy, záznamu trasy a upozornění na rychlost.

Díky FMB140 máte kdykoliv přehled o tom, kde se nacházejí vaše vozidla a co dělají. Tento lokátor je ideální pro podnikatele, kteří potřebují spravovat své flotily, a také pro rodiče, kteří chtějí mít kontrolu nad svými dětmi při jízdě autem.

Kromě vynikajícího funkčnosti se lokátor FMB140 také vyznačuje možností kompletní kontroly nad vozidlem jako je čtení paliva v nádrži, otáčky motoru, napětí baterie, reálné km z palubní desky nebo reálné motohodiny stroje. Jeho malý a lehký design z něj činí ideální volbu pro sledování vozidel všech velikostí

Objednejte si nyní lokátor FMB140 na našem eshopu a užívejte si vynikajícího přehledu o svých vozidlech a jejich aktivitách. Nabízíme širokou škálu GPS lokátorů a pomůcek pro sledování vozidel za skvělé ceny. Nenechte si ujít tuto příležitost a získávejte kontrolu nad svými vozidly ještě dnes!

Hmotnost 0,055 kg
Rozměry 6,5 × 6 × 2,1 cm
Výrobce

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.